inmeten, uitzetten, controleren en vastleggen

Geo Goed is gespecialiseerd in het inmeten, uitzetten, controleren en vastlegging in 2D en 3D. In tekenwerk, opnames en adviseren. Wij voeren werkzaamheden uit in de hoogbouw, woningbouw, utiliteitsbouw en bij renovatiewerkzaamheden. Tevens voeren wij landmeetkundige werkzaamheden uit.

Exacte maatvoering is de basis van een succesvol bouwproject!

De specialisten van Geo Goed verzorgen bij projecten onder andere het verklikken van de rooilijnen en het uitzetten van het grondwerk. We zetten het palenplan uit, meten de palen in voor de constructeur en bepalen de maatvoering voor en op de fundering.

Geo Goed hanteert het MOUS-systeem (markeren, oploden, uitzetten door sparingen) te beginnen in de kelder of op de grond en vervolgens naar de bovenliggende etages. De maatvoerders verzorgen hun eigen werkvoorbereiding op basis van digitale bouwtekeningen, aangeleverd door en in overleg met de opdrachtgever.

Naast de bouwmaatvoering verzorgt Geo Goed ook hoogtemaatvoering, zoals meterpeilen plaatsen, afhakhoogtes voor de heipalen bepalen en hoogtes aangeven voor de grondwerker.

 

sinds 1993

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top