Website Geo Goed

De website van Geo Goed www.geogoed.nl is samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Geo Goed BV aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten op de website, noch voor schade als gevolg van onduidelijkheid in de tekst of van het functioneren van de website. Geo Goed BV aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van informatie verstrekt door websites waar de website van Geo Goed BV naar verwijst of die verwijzen naar de website van Geo Goed BV.

Geo Goed BV behoudt zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen in de tekst of functionaliteiten van de website van Geo Goed BV dan wel delen ervan te verwijderen, zonder notificatie vooraf of nadien.

Het intellectueel eigendomsrecht op alle teksten, afbeeldingen en functionaliteiten van de website van Geo Goed BV berusten bij Geo Goed BV, tenzij expliciet anders aangegeven. Ieder gebruik van de website, anders dan het informeren van (potentiële) klanten, medewerkers en toezichthouders, evenals het geheel of gedeeltelijk vermenigvuldigen of reproduceren van teksten en functionaliteiten van de website, is zonder schriftelijke toestemming van de directie van Geo Goed BV, niet toegestaan.

 

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top